dijous, 18 d’abril del 2019

PENSA GLOBALMENT, ACTUA LOCALMENT

Resultat d'imatges de salut i benestarSalut i benestar

La salut i el benestar són molt importants per la nostra vida.
Nosaltres, amb un petit gest cada dia ho podem millorar, ja que la majoria de la gent no ho cuida gaire.
Nosaltres ho podem millorar tenint una alimentació equilibrada i variada, seguint els àpats del dia i les racions del menjar. També pots procurar cuinar a la planxa, al forn, al vapor, i evitar els fregits i les salses.
Per millorar-ho podeu caminar, pujar escales, anar en bicicleta... L'esport i l'activitat física també son molt importants. Fer activitat física de forma regular ajuda a reduir el risc de patir malalties del cor, enforteix els ossos, disminueix l’obesitat, millora el ritme del son i, ajuda a sentir-se millor.
També t'has de cuidar bé les dents perquè són per tota la vida i son fàcils de cuidar-les. És tan senzill com respallar-te 3 cops al dia, evitar no menjar tants de sucres i visitar el dentista de tan en tan.
Podeu deixar de fumar per aconsseguir un aire més pur i net. Per alguns sembla díficil però molta gent ho ha aconseguit.
L'alcohol és un risc per la salut i podem evitar no beure'n tant. A més hi ha unes normes i si no les compleixes et poden multar, però la majoria de gent no les compleix. Si fóssim una mica més responsables podríem evitar això.
A la salut, les emocions poden afectar de manera positiva, ja que cada persona té uns sentiments particulars, hi ha unes actituds que afavoreixen el benestar emocional i que són aplicables a la majoria de la persones de qualsevol edat.
Espero que gràcies el text sigueu mes responsables de la vostre salut i benestar. 
 Resultat d'imatges de salut i benestar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada